Varya Kemi

16 Dec, 2011

Zašto sam hteo da umlatim jedno dete

Društvo — Autor flylord @ 00:34

Odavno nisam imao prilike da sretnem dete, od jedno 5 godina starosti, a da poželim da ga eliminišem sa ove planete, kao izrazito štetnog. Viđao sam i ranije takvu decu, ali nisam već godinama.

Priča je veoma kratka. Izveo sam decu jednog druga na igralište da se igraju. Klinci imaju 2.5 i 4.5 godine. I ocaj mladji, od 2.5g, je u nekom momentu, pojma nemam zašto, deca to imaju običaj da urade dok se igraju, pomazio po glavi jednog klinca od 5g, tu famoznu osobu X, i mislim da je pokušao da ga poljubi (taj deo nisam video). I tad sam, u samo 2 sekunde, doživeo zanimljivu scenu... Zanimljivu sa stanovišta psihijatra. Osoba X, tj dete X, je odjednom dreknulo na mog klinca od 2.5godina sa rečima: "Nemoj da me ljubiš pederčino jedna!".

To se desilo pre jedno 6 dana, i ja i dalje mislim o tome. Na žalost, bilo je previše svedoka, pa nisam mogao da mu opalim jednu šamarčinu i sačekam da mu se pojavi roditelj, pa da i njega lupim. Ali je ostavilo trag u mojoj glavi. Iskustvo je odlično. Video sam budućeg siledžeiju, koji će gotovo sigurno maltretirati ljude oko sebe. A ne bi me čudilo da već maltretira drugu decu u vrtiću. Ali nisam mogao ništa da uradim. 

Da li sam ispao slabić zato što nisam reagovao. A znam, da sam kojim slučajem reagovao, definitivno bi došlo do sukoba sa roditeljima, jer zaboga... njihovo dete je jedan anđeo i sve pedere treba pobiti.. tu se slažemo.. treba pobiti i sve ružne ljude.. sve koji imaju plavu kosu.. sve koji .. ma šta ja pričam.. treba pobiti samo ljude koji se meni ne sviđaju. Jel tako? Tako je...  Mogaobi svako od nas da krene i mlati/ubija ljude koji mi se ne sviđaju. Taman više niko ne bi ostao na planeti. 

Pitam se, kakvi su mu roditelji.


Komentari

 1. e ovi tvoji zivotni postovi su uvek jezivi :) i wonder.... :) ali salu na stranu neverovatno je koliko deca upijaju, no mene cudi ja bre sa 5 nisam bio svestan sebe, a kamoli tek gejeba, no video si danas slucaj onaj jadnog mladica, to ce biti posledica ovoga, a mozda to dete X bude gej, pa cemo onda da vidimo te roditelje,, uzas brate srednji vek... sta da ti kazem... danas na fejsu postujem onu pricu o decku i javi se lik i kaze - i treba, znaci od sad brisem sve takve... poz

  Autor dmc — 16 Dec 2011, 01:45

 2. *gejeva, it was an honest mistake..

  Autor dmc — 16 Dec 2011, 01:52

 3. Да жене не могу да рађају децу без мушкараца сам сазнао тек у десетој години живота. За сперму и ејакулацију сам сазнао негде у 14ој. За гејеве тек у 15ој али ми је требало још бар годину дана да стварно поверујем. За расизам и хомофобију негде у 16ој. Једноставно школа и кућни послови су ми превише одвраћали пажњу од тих тема. Сад имам 32. Са силеџијама сам имао проблема све док нисам нарастао до 190cm и 88kg и схватио да то има своје предности. Да сам био на твом месту не верујем да би ми сведоци били проблем.

  Autor Божо — 16 Dec 2011, 09:38

 4. jezivo! odakle on, uopste zna sta ta pogrdna rec znaci ? ranije sam za takve postupke deteta osudjivala iskljucivo roditelje...medjutim kako su mnogi moji prijatelji u medjuvremenu postali roditeljhi mogla sam da uocim da uprkos njihovim pokusajima, da naprave buduce ljude od te dece, rezultati izostaju. jednostavno se neko kao takva licnost rodi, i tu se ne moze mnogo promeniti, sem da se stvar malo koriguje. za to je sa druge strrane potrebno da roditelj sa maletene bude dipl.psiholog da bi postao svestan problema na pravi nacin i preuzeo prave korake. tako da se na kraju ne mogu bezrezervno osudjivati ni ti roditelji. puno je tu svakojakih faktora a posledice su na kraju kao sto rekoh jezive.

  Autor visnjicica — 16 Dec 2011, 12:45

 5. da posljedice mogu biti kobne

  Autor grcevi — 25 Maj 2012, 21:35


Dodaj komentar

Dodaj komentar





Zapamti me

Powered by blog.rs